Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε στο ΣΕΦ

Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει η βραδιά στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ1) με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά τόσο στην πρόκριση όσο και στην τετράδα του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός έχοντας τελικά τον Βασίλη Σπανούλη στη διάθεσή του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση στον προσαγωγό και αναμένεται να πάρει έστω και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Επιστροφή και για τον Γιώργο Πρίντεζη μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ψάχνει την 6η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του σε παιχνίδι Euroleague τον Τζεντίλε ενώ συγκριτικά με την συντριβή που είχαν γνωρίσει στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα τον περασμένο Οκτώβριο, ενισχύονται με την παρουσία του Τζέιμς και του Γκέμπριελ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία)

Tags
Back to top button