Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 83-76 από τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, με τους Πειραιώτες να “βράζουν” με τη συμπεριφορά των οπαδών του “τριφυλλιού” απέναντι στον Κάνααν και να ετοιμάζουν καταγγελία για ρατσιστική επίθεση.

Ένταση μεταξύ Μπαρτζώκα και Γκος στο ντέρμπι Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό – Παρέμβαση Μπαφέ και Γουόκαπ (Βίντεο)

Μετά τον καυγά του με τον Σλούκα στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League, ο Κάνααν βρέθηκε στο “στόχαστρο” των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εκτός από τις αποδοκιμασίες στον γκαρντ του Ολυμπιακού, προχώρησαν και σε ακρότητες.

Οι εικόνες δείχνουν μεμονωμένους οπαδούς να δείχνουν χρήματα στον Κάνααν δίπλα στο παρκέ, αλλά και μπανάνες με το πρόσωπό του στην κερκίδα του ΟΑΚΑ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται έτσι να καταφύγει στα αθλητικά δικαστήρια για ρατιστική επίθεση.

Tags
Back to top button