Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έκανε την αγγαρεία και συνεχίζει

Ο Ολυμπιακός έκανε… αγγαρεία στην άμυνα στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα του με την Κύμη στην Εύβοια, αλλά από τη στιγμή που δυνάμωσε την πίεση τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 90-72.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου σημείωσε τη 13η νίκη σε ισάριθμους αγώνες και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητη και πρώτη, έχασε όμως με τραυματισμό τον Μιλουτίνοφ προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν σε ανύποπτη φάση γύρισε το πόδι του Σέρβου σέντερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή επιθετική παρουσία σε όλο το παιχνίδι, αλλά στην άμυνα αντιμετώπιζαν προβλήματα από τον ασταμάτητο Τζόρνταν Μόργκαν, που τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους (συν 13 ριμπάουντ) και σταμάτησε να «βάζει» στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν κουράστηκε.

Το ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό προηγούμενο με βραχεία κεφαλή (46-45), στο 30΄ το σκορ ήταν 63-59 αλλά οι αντοχές της Κύμης τελείωσαν εκεί. Με περισσότερες λύσεις και δυνάμεις, ο Ολυμπιακός πήγε σε ένα εμφατικό φινάλε έχοντας κορυφαίους τους Λοτζέσκι (17 πόντοι, 5/8 τρ.), Πρίντεζη (16π.) και Μάντζαρη (15π., 4/5 τρ.).

Tags
Back to top button