Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν θα καλυφθεί το κενό του Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο αποχώρησε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ναντ, αλλά ο Πάουλο Μπέντο δεν πρόκειται να εισηγηθεί την απόκτηση παίκτη για να καλυφθεί το κενό στα εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως οι υπάρχουσες λύσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών είναι αρκετές και δεν θέλει περαιτέρω ενίσχυση, ακόμη και μετά την αποχώρηση του Κολομβιανού.

Η παρουσία του Ελιουνούσι, η άνοδος του Μάριν, αλλά και η ανταπόκριση των Μανθάτη και Ανδρούτσου στις ευκαιρίες που έχουν πάρει καθιστούν τον Μπέντο ήσυχο πως το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω.

Για την ώρα, η μοναδική υπαρκτή μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Αλί Σισοκό, που φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς. Αντίθετα, ο Πιέρος Σωτηρίου δεν αποτελεί προτεραιότητα όσο υπάρχουν στο ρόστερ Ιντέγε και Καρντόσο.

Στα της προπόνησης, με εξαίρεση τον Ομάρ Ελαμπντελαουί όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν (υπό βροχή) την Τετάρτη συνεχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά το Σάββατο.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button