Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αναζητείται ο διάδοχος του Μιλιβόγεβιτς

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ο Νο.1 στόχος πολλών ευρωπαϊκών ομάδων από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου για να «φουντώσουν» τα σενάρια, τα οποία θέλουν τουλάχιστον τρεις αγγλικές ομάδες να κινούνται για τον Σέρβο μέσο!

Περισσότερος ντόρος γίνεται σχετικά με το ενδιαφέρον της Χαλ, κυρίως εξαιτίας του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τον παίκτη και τον θέλει πολύ στην αγγλική ομάδα αφού τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Μάλιστα, πρόσφατα επέλεξε να πουλήσει έναν βασικό του παίκτη, τον Λίβερμορ, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να μπορεί να κινηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αφού οι Αιγύπτιοι ιδιοκτήτες του συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να διαθέσουν.

Συνεπώς, ο Σίλβα τα… βόλεψε με τα οικονομικά, ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς. Ακόμα κι αν αυτή γίνει, όμως, πρέπει να επισημάνουμε πως ο ίδιος ο παίκτης δύσκολα θα θελήσει να πάει σε μια ομάδα που είναι φαβορί για να υποβιβαστεί αφού δεν θέλει το μεγάλο του βήμα προς την Πρέμιερ Λιγκ να διαρκέσει μόλις τρεις μήνες και μετά να… ψάχνεται!

Όσο για τους άλλους φερόμενους ως μνηστήρες από την Αγγλία, την Κρίσταλ Πάλας και τη Γουέστ Χαμ, είναι αμφίβολο το ότι θα ανέβουν στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ζητήσει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια!

Αντιθέτως, η Χαλ μοιάζει πιο πιθανό να δώσει τα χρήματα. Έτσι, από τη στιγμή που θα ικανοποιηθούν οι Πειραιώτες, το θέμα είναι στο χέρι του Σίλβα για το πώς θα καταφέρει να «ψήσει» τον Μιλιβόγεβιτς. Χρόνος υπάρχει και η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο.

Ποιος, όμως, θα αντικαταστήσει τον «Μίλι» σε περίπτωση που φύγει; Πιθανότατα ο Μανώλης Σιώπης του Πανιωνίου! Ο Έλληνας χαφ είναι κλεισμένος από τον Πανιώνιο για το καλοκαίρι, απλά ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από τώρα προκειμένου να καλύψει το κενό, ειδικά εάν η υπόθεση του Σέρβου τραβήξει πολύ. Κι αυτό γιατί θα είναι δύσκολο για τους Πειραιώτες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και μάλιστα Ιανουάριο να βρουν και να κλείσουν ικανό αντικαταστάτη του Μιλιβόγεβιτς από το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button