Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος στα μέτρα - Ελάχιστες είναι οι παραβάσεις

Οι παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων είναι ελάχιστες, σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι την Τρίτη έγιναν περισσότεροι από 3300 έλεγχοι στους οποίους εντοπίστηκαν μόλις 30-35 περιπτώσεις παράβασης.

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι υπάρχει, όμως, προβληματισμός για το ενδεχόμενο να μην γίνονται υπεύθυνα συγκεκριμένες μετακινήσεις όπως αυτή της άθλησης ή η μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικονόμου: Σε αυτό το lockdown επιτρέπονται περισσότερα πράγματα
Αναφορικά με το τι διαφοροποιεί το δεύτερο lockdown με αυτό του Μαρτίου, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «τώρα, επιτρέπονται περισσότερα πράγματα» και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει για την ώρα συζήτηση για αυστηροποίηση των μέτρων.

Παράλληλα, σημείωσε πώς απευθύνεται κυρίως στο φιλότιμο και την υπευθυνότητα των πολιτών ώστε να τηρηθούν τα ισχύοντα μέτρα και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια ελεγχόμενη χαλάρωση τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τέλος, αναφερόμενος στη φυγή του καταδικασμένου για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά αλλά και την αναζήτηση των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕ, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη οι απαραίτητες έρευνες.
 

Tags
Back to top button