Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Oυγγαρία: Αποζημίωση μισό δισ. ευρώ ζητά από την ΕΕ γιατί προστάτευσε τα σύνορα της!

Τα μισά χρήματα από το περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ποσό που δαπάνησε για την προστασία των συνόρων της, ζήτησε η Ουγγαρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

 «Έχουμε δαπανήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την προστασία των συνόρων. Δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας, αλλά και την Ευρώπη.

Τουλάχιστον τα μισά απ' αυτό το ποσό θα πρέπει να μας επιστραφούν», δηλώνει ο Ορμπάν σε βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook πριν από τη σύνοδο κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες.

Ο Ορμπάν δήλωσε ακόμη πως η Ουγγαρία θα προτείνει στους ηγέτες της ΕΕ μια διαδικασία «κόκκινης κάρτας» για τη διεύρυνση της κυριαρχίας των εθνικών κοινοβουλίων, η οποία δίνει στα εθνικά κοινοβούλια την εξουσία να σταματούν συζητήσεις στην Ευρώπη, αν θεωρούν ότι οι συζητήσεις αυτές παραβιάζουν το εθνικό συμφέρον.

 

 

Tags
Back to top button