Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι βελγικές αρχές συνέλαβαν 4 ύποπτους για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλιακό χώρο στις Βρυξέλλες

Οι βελγικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εκτιμάται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στις Βρυξέλλες.


Όπως επισημαίνει το δίκτυο Rtl, τρεις ανήλικοι και ένας ενήλικος συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο έρευνας των ομοσπονδιακών εισαγγελέων με στόχο άτομα που θεωρούνται ύποπτα για σύνδεση με βίαιο ισλαμιστικό εξτρεμισμό. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν εχθές (Κυριακή) σε Βρυξέλλες, Νίνοβε, Σαρλερουά και Λιέγη. Οι τέσσερις ύποπτοι είχαν έρθει σε επαφή μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων και φαίνεται ότι είχαν εκπονήσει σχέδια για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα. Ωστόσο, κατά τις έρευνες δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά.

Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα στα πλαίσια ερευνών για την τρομοκρατική οργάνωση RAF


Η εφημερίδα Soir, σημειώνει ότι οι συνομιλίες αποκαλύπτουν ριζοσπαστικοποίηση και εγγύτητα στο λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, ενώ αφορούσαν επίθεση με στόχο αίθουσα συναυλιών των Βρυξελλών σε συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν το σχέδιο ήταν συγκεκριμένο, ωστόσο, καθώς προσέγγιζε η ορισθείσα ημερομηνία δεν είχαν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες, διευκρινίζει η εφημερίδα.


Οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες είναι από τις περιοχές Νίνοβε, Βρυξέλλες και Σαρλερουά και ο ενήλικος από τη Λιέγη. Οι τρεις ανήλικοι θα τεθούν στη διάθεση της εισαγγελίας ανηλίκων στον τόπο διαμονής τους, ο ενήλικος θα τεθεί στη διάθεση του ανακριτή των Βρυξελλών.

Tags
Back to top button