Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι τζιχαντιστές του ISIS «αλωνίζουν» ελεύθεροι στη Γερμανία ως «πρόσφυγες» - Κρατούμενη συνάντησε το δεσμοφύλακά της

Όσο περνάει ο καιρός έρχονται στην επιφάνεια ολο ένα και περισσότερες ιστορίες «προσφύγων» οι οποίοι τελικά δεν είναι αθώοι οικογενειάρχες όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, αλλά ακραίοι τζιχαντιστές, οι οποίοι μάλιστα σε λίγο καιρό, μετά τη συμφωνία Τσίπρα -Μέρκελ θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Άρον άρον επέστρεψε στο Ιράκ μια νεαρή Κούρδισσα Γιαζίντι, πρώην σκλάβα του ISIS, όταν συνάντησε σε δρόμο της Στουτγάρδης τον τζιχαντιστή πρώην δεσμοφύλακά της, που είχε καταφύγει κι αυτός ως πρόσφυγας στη Γερμανία!

Η Ασουάκ Ταλό έμεινε άφωνη όταν έπεσε πάνω στον Αμπού Χουμάμ, έναν Σύρο δεσμοφύλακα του Ισλαμικού Κράτους, που την είχε αγοράσει για 100 δολάρια.

«Πάγωσα όταν κοίταξα προσεκτικά το πρόσωπό του», είπε η κοπέλα. «Ήταν ο Αμπού Χουμάμ, με την ίδια τρομακτική γενειάδα και το ίδιο άσχημο πρόσωπο».

Ο τζιχαντιστής που ζήτησε άσυλο στη Γερμανία την αναγνώρισε κι αυτός: «Είμαι ο Αμπού Χουμάμ κι ήσουν μαζί μου για λίγο στη Μοσούλη. Ξέρω που μένεις, με ποιον και τι κάνεις», της είπε, ενώ εκείνη κατέγραφε σε βίντεο τη συνάντηση.

Η έφηβη ενημέρωσε αμέσως τον αδελφό της και κατήγγειλε τον Χουμάμ στη γερμανική αστυνομία, όπου τον αναγνώρισαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος.

Ωστόσο, όπως της είπαν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν γιατί δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα επί γερμανικού εδάφους κι ήταν κι ο ίδιος καταχωρημένος ως πρόσφυγας.

Απογοητευμένη η κοπέλα και φοβούμενη για τη ζωή της, αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στο βόρειο Ιράκ, όπου ζει ο πατέρας της. «Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ» στη Γερμανία, λέει.

Μέχρι σήμερα πέντε αδελφοί της εξακολουθούν να αγνοούνται και η αδελφή της παραμένει αιχμάλωτη του ISIS. Δεκάδες άλλα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους θείοι και θείες υποφέρουν ακόμη στα χέρια τυων τζιχαντιστών...

 

Tags
Back to top button