Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι Ρώσοι πρέπει να ήξεραν πως ο Μητσοτάκης βρίσκεται στην Οδησσό και για αυτό μπορεί σύντομα ένα βλήμα S-300 να γράφει: «Ο Κυριάκος σας στέλνει αυτό…»

Οι Ρώσοι πρέπει να ήξεραν ότι ο Μητσοτάκης κατευθύνεται προς την Οδησσό και το χτύπημα που ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας, πρέπει να ήταν μήνυμα προς τον ίδιο και μέσα απο αυτόν στην Δύση.

«Ήμασταν στο λιμάνι της Οδησσού και ο Πρόεδρος Zelenskyy και το επιτελείο του μας έκαναν μία ξενάγηση, εξηγώντας μας από τη μία τη σημασία του λιμανιού για τις εξαγωγές της Ουκρανίας και από την άλλη δείχνοντάς μας τις σημαντικές ζημιές τις οποίες έχει υποστεί αυτή η κρίσιμη υποδομή, όταν ακούσαμε κάποιες σειρήνες. Kαι λίγο μετά, καθώς μπαίναμε στα αυτοκίνητά μας, ακούσαμε και μία μεγάλη έκρηξη.

"Βόμβα" Βελόπουλου στη Βουλή! Η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μετέφερε ξυλόλιο και τολουόλιο για την αμερικανική βάση στη Λάρισα

Νομίζω ότι αυτό για εμάς είναι η καλύτερη, ζωντανότερη υπενθύμιση ότι εδώ γίνεται πραγματικός πόλεμος. Κάθε μέρα γίνεται πόλεμος, ο οποίος δεν επηρεάζει μόνο το μέτωπο, τους στρατιώτες, επηρεάζει αθώους συμπολίτες μας. Επηρεάζει, όπως βλέπετε εδώ. Καταστρέφονται πολιτιστικά μνημεία τεράστιας αξίας» εξιστορεί χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως επεσήμανε καλά πληροφορημένη πηγή στο Πενταπόσταγμα, η Ρωσία διατηρεί σημαντικό τμήμα των κατασκοπευτικών δορυφόρων που είχε επί Σοβιετικής Ενώσεως. Αν όχι τους ίδιους σίγουρα λιγότερους αλλά πιο σύγχρονους.

Το γεγονός δε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας κατάφεραν να καταγράψουν τις συνομιλίες των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία για το αν ήξεραν ή όχι στην Μόσχα πως το ελληνικό πρωθυπουργικό Falcon προσγειώθηκε στο Κισινάου της Μολδαβίας και μετά από εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομάδα του που απαρτιζόταν από τον Σταύρο Παπασταύρου Υπουργό Επικρατείας, την Άννα Μαρία Μπούρα διπλωματική σύμβουλο πρωθυπουργού, την Αριστοτελία Πελώνη Ειδική Σύμβουλο Διεθνούς Πολιτικής και Δημόσιας Διπλωματίας του πρωθυπουργού, την Κύρα Κάπη διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού και τον Αλέξανδρο Μαράκη φωτογράφο, επιβαίνοντας σε οχήματα πέρασαν στο Ουκρανικό έδαφος.

Η έκρηξη που άκουσε ο Πρωθυπουργός πρέπει να ήταν κάποιος βαλλιστικός πύραυλος, καθώς νωρίτερα η Ουκρανική αεράμυνα είχε σημάνει και σχετικό συναγερμό. Εξάλλου υπάρχουν και σχετικά βίντεο που δείχνουν πως το πλήγμα έγινε στα περίπου 1000 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν η αυτοκινητοπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Δύση που όμως όπως όλα δείχνουν μάλλον θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς ούτως ή άλλως ήταν και είναι πολλοί εκείνοι, ειδικά στην Ελλάδα, που θέλουν να ξεφορτωθούν τα οπλικά συστήματα ρωσικής τεχνολογίας και κατασκευής, τα οποία επί της ουσίας απλά πιάνουν χώρο καθώς αντιμετωπίζουν τεράστιο ζήτημα έλλειψης ανταλλακτικών.

Το χτύπημα αυτό θα «κόψει» τις όποιες αναστολές είχε η Αθήνα ως προς το θέμα αυτό και πλέον αφού λάβει είτε χρήματα είτε οπλικά συστήματα προς αντικατάσταση αυτών που θα δώσει στο Κίεβο, θα φορτώσει με την πρώτη ευκαιρία S-300 PMU-1, TOR M-1, Buk M1, ZU-23-2 και άλλα και θα τα φτάσει μέχρι την Τσεχία από όπου θα πάρουν την άγουσα για τα μέτωπα της Ουκρανίας και ίσως κάποιο από αυτά να γράφει επάνω στον πύραυλο που θα εκτοξευτεί προς κάποιο ρωσικό μαχητικό «Από την Ελλάδα με…αγάπη» η ακόμα με κάποια σκωπτική διάθεση και «Ο Κυριάκος σας στέλνει αυτό…»

Tags
Back to top button