Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι Ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του Πούτιν

Οι Ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ το 18% έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr. Ωστόσο, διαφορετικές είναι οι διαθέσεις που έχουν οι Ρώσοι πολίτες όσον αφορά το έργο του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, καθώς το 53% το θεωρεί αρνητικό και το 46% θετικό.

Το 47% βλέπει θετικά το έργο της κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 43%) ενώ 52% των Ρώσων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της ρωσικής κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 55%).

Σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκονται οι εκτιμήσεις για το έργο της Κρατικής Δούμας (ρωσική κάτω βουλή – σ.σ) αφού μόνο το 41% θεωρεί θετικό το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 38%), ενώ το 58% το θεωρεί αρνητικό.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μέσα σ έναν μήνα, αυξήθηκε το ποσοστό των Ρώσων πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, φθάνοντας στο 56% από το 51%. Αντίθετη άποψη έχει το 28% των Ρώσων, ενώ το 16% δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.

Tags
Back to top button