Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την Αλεξανδρούπολη του Ντονιέτσκ και προελαύνουν- Βομβαρδίζεται η Ουκρανία με ρωσικά drones και πυραύλους

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέλαβαν την Αλεξανδρούπολη του Ντονιέτσκ στις 26 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το ρωσικό .

Τα ρωσικά στρατεύματα έστησαν μια σημαία στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

“Ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του χωριού Αλεξανδρούπολη”, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μονάδες της Νότιας Ομάδας Δυνάμεων, ως αποτέλεσμα επιτυχημένων επιθετικών ενεργειών, απελευθέρωσαν το χωριό Αλεξανδρούπολη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ», αναφέρει το μήνυμα.

Μετά την απελευθέρωση της Αλεξανδρόπολ ( Αλεξανδρούπολης), το Γκόρνυακ και η Κουραχόβκα περικυκλώνονται από τις ρωσικές δυνάμεις, ενώ οι Ρώσοι αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 17 ουκρανικά UAV πάνω από ρωσικές περιοχές.

Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones και πυραύλους

Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones και πυραύλους, ενώ η ουκρανική αεράμυνα κατέρριψε 44 επιθετικά UAV, αναφέρει ουκρανικό

Η Μόσχα εξαπέλυσε συνδυασμένη επίθεση με πυραύλους και drone στην Ουκρανία τη νύχτα της 25ης προς 26η Οκτωβρίου.

Η ουκρανική αεράμυνα κατέστρεψε 44 από τα 91 ρωσικά επιθετικά UAV.

Η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο εχθρός επιτίθεται στην Ουκρανία με πυραύλους διαφόρων τύπων, επιθετικά UAV τύπου Shahed και drones απροσδιόριστου τύπου τη νύχτα 25-26 Οκτωβρίου, ξεκινώντας από τις 19:00 της 25ης Οκτωβρίου.

Τα στρατεύματα εναέριας επιτήρησης της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισαν και παρακολούθησαν 98 εχθρικά οχήματα αεροπορικής επίθεσης, τρεις βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M/KN-23 (εκτοξευμένοι από το έδαφος της  Κριμαίας), δύο πυραύλους Kh-59 (εκτοξευμένοι από αεροσκάφη στον εναέριο χώρο της περιφέρειας Μπριάνσκ, και δύο πυραύλους  ακαθόριστου τύπου (εκτοξευμένοι από την περιφέρεια Μπιέλγκοραντ, ενώ 91 ρωσικά UAV εκτοξεύτηκαν από τις ρωσικές πόλεις Κούρτσκ και Οριέλ".

Οι Ρώσοι έπληξαν με πυραύλους εγκαταστάσεις μη στρατιωτικών υποδομών στην περιφέρεια Σούμι και την πόλη Ντνίπρο, προκαλώντας τον θάνατο αρκετών πολιτών.

Όσον αφορά τα επιθετικά UAV, από τις 12:00 επιβεβαιώθηκε ότι 44 ρωσικά UAV καταρρίφθηκαν στις περιφέρειες Kirovohrad, Sumy, Chernihiv, Kyiv, Cherkasy, Vinnytsia, Zhytomyr και Khmelnytskyi.

Η Ρωσία έχει εξαπολύσει λυσσώδεις επιθέσεις των δυνάμεων της στο Κίεβο, και άλλες πόλεις, οι χερσαίες δυνάμεις της προελαύνουν στο έδαφος.

Την ίδια στιγμή επίκειται μεγάλη χερσαία επίθεση με στόχο την λήξη του πολέμου μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025.    

Tags
Back to top button