Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι Κούρδοι ρίχνουν στο ψαχνό-Ενέδρα σε τουρκική φάλαγγα προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό σε 4 Τούρκους στρατιώτες (Αποκλειστικό βίντεο)

Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν βαρύτατα και ένα τεθωρακισμένο όχημα καταστράφηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν οι κουρδικές  Δυνάμεις εναντίον τουρκικής βάσης κατοχής στην ύπαιθρο Ταλ Ταμρ στην Συρία, αναφέρει αραβικό

Το Κέντρο ΜΜΕ των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι οι δυνάμεις του πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον τουρκικής βάσης κατοχής στην ύπαιθρο Ταλ Ταμρ στο καντόνι Τζαζέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η τουρκική κατοχή συνεχίζει να κλιμακώνει τη βάρβαρη επιθετικότητά της κατά των περιοχών της ΒΑ Συρίας μέσω βομβαρδισμών από ξηρά και αέρα, χρησιμοποιώντας πολεμικά αεροσκάφη και drones, καθώς και πυροβολικό και κάθε μορφής βαρύ όπλο για να στοχεύουν πόλεις, χωριά, σπίτια πολιτών. και δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, εφαρμόζοντας πολιτική καμένης γης κατά των περιοχών μας.

Σε απάντηση στα εγκλήματα της τουρκικής κατοχής, οι δυνάμεις μας, οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση χθες το απόγευμα, Παρασκευή, εναντίον τουρκικής βάσης κατοχής στο χωριό «Al-Aziziyah» στην ύπαιθρο Ταλ Ταμρ, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό Τεσσάρων Τούρκων στρατιωτών, ενώ καταστράφηκε και ένα στρατιωτικό όχημα.

Οι δυνάμεις μας βεβαιώνουν ότι δεν θα διστάσουν να απαντήσουν στις επιθέσεις και την επιθετικότητα της τουρκικής κατοχής και των μισθοφόρων της εναντίον των περιοχών μας, και θα εκπληρώσουν όλα τα καθήκοντά τους για την προστασία και την υπεράσπισή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μεγάλη ποσότητα TNT εξερράγη σε χωριό στο Βόρειο Ιράκ κατά έτερης τουρκικής φάλαγγας

, μια στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι μια μεγάλη ποσότητα TNT εξερράγη στο χωριό Mirstaki, που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ της περιοχής Al-Amadiyah και της περιοχής Deraluk, στη βόρεια επαρχία Duhok στην περιοχή του Β.Ιράκ.

Η έκρηξη σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, εξηγώντας ότι είχε στόχο μια τουρκική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή, χωρίς να αποκαλύψει την έκταση των ανθρώπινων ή υλικών απωλειών που προκλήθηκαν από το συμβάν.

Από την πλευρά τους, αυτόπτες μάρτυρες από το χωριό επιβεβαίωσαν ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια και στο τζαμί του χωριού.

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τους Κούρδους σε Συρία και Ιράκ εδώ και Τρεις ημέρες  

Το κατοχικό τουρκικό κράτος βομβαρδίζει ασταμάτητα τη Βόρεια και Ανατολική Συρία εδώ και 3 ημέρες και σφαγιάζει αμάχους, αναφέρουν κουρδικά

Η Γενική Διοίκηση των συριακών Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας στη Βόρεια και Ανατολική Συρία εξέδωσε δήλωση σχετικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές στις 25-26 Οκτωβρίου.

Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας δήλωσαν ότι το τουρκικό κράτος βομβάρδισε πολιτικούς στόχους όπως φαρμακεία, αρτοποιεία, εργοστάσια και εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 7 άτομα τραυματίστηκαν στις επιθέσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη ενέτειναν χθες το βράδυ τις επιθέσεις τους στο καντόνι Τσίρζε, με στόχο την περιοχή του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στο Κιαμισλί και ένα κέντρο κατασκευαστικών υλικών (δύο φορές).

Σήμερα το πρωί, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα μάχης (UCAV) βομβάρδισαν τρεις φορές ένα φαρμακείο στη συνοικία Μεουσλούμ του Κιαμισλί.

Σύμφωνα με αναφορές, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν πέντε φορές ένα εργοστάσιο οξυγόνου και μια αποθήκη γεώτρησης πετρελαίου στο Ρίμελαν.

Ενώ βομβαρδίστηκε ένα αρτοποιείο στο Ντερίκ, 3 εργάτριες τραυματίστηκαν στις επιθέσεις σε εργοστάσιο τυριού-γιαουρτιού.

Η περιοχή γύρω από το χωριό Ερέμπ Χεσέν στο Μανμπίτς βομβαρδίστηκε τέσσερις φορές στο τελευταίο κύμα επιθέσεων που στόχευσαν επίσης την πύλη Αλ Νταμπάτ, τραυματίζοντας 4 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί.

Συνεχίζονται οι έντονοι βομβαρδισμοί του κατοχικού τουρκικού κράτους κατά της Μανμπίτζ και άλλων περιοχών με την διεθνή κοινότητα να σιωπά για τα τουρκικά εγκλήματα.

Tags
Back to top button