Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την δήλωση Τραμπ ότι έχει «τεράστιο εγκέφαλο»

Μία απλή δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ αρκέι για να ξεσηκώσει τους χρήστες στο Twitter.

Ως γνωστόν, όλες οι μεγάλες προσωπικότητες μιλάνε για τον εαυτό τους στον τρίτο ενικό, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Με καυστικά σχόλια, memes και βίντεο υποδέχτηκαν οι χρήστες του διαδικτύου το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για τον εαυτό του, ότι διαθέτει «τεράστιο εγκέφαλο».

Σε συνέντευξη τύπου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο αμερικανός Πρόεδρος μίλησε για τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα και την επιτυχία της εμπορικής πολιτικής του να επιβάλει δασμούς 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε κινεζικά αγαθά, πριν μεταθέσει τη συζήτηση στις διανοητικές του ικανότητας.

​«Νομίζω ότι (ο πρόεδρος Σι) είναι φίλος μου, μπορεί να μην είναι πλέον φίλος μου, αλλά νομίζω ότι σέβεται πιθανότατα — από ότι ακούω, αν μελετήσετε και τον κύριο Πίλτσμπουρι, η κυρίαρχη αρχή στην Κίνα, ξέρετε ήταν σε μια καλή τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα αναφέρω το όνομα της εκπομπής, και είπε ότι η Κίνα έχει απόλυτο σεβασμό στον Ντόναλντ Τραμπ και στον πολύ μεγάλο εγκέφαλο του Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε.

​Ο κ. Πίλτσμπουρι εν προκειμένω εικάζεται ότι είναι ο Μάικλ Πίλτσμπουρι, αναλυτής για την Κίνα στο Ινστιτούτο Χάντσον, ένα think tank με έδρα 
την Ουάσινγκτον.

​Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν το twitter, με αρκετούς να εικάζουν ότι μπορεί να είχε πάρει ακόμη και ναρκωτικά ενώ άλλοι σχολίασαν το όνομα του κ. Πίλτσμπουρι.

Tags
Back to top button