Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι ισχυρισμοί για τα «ταξίδια στο χρόνο» του Michael Jackson αρχίζουν να μοιάζουν αληθινοί (φωτό)

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας κυκλοφορούν κατά καιρούς για τον βασιλιά της ποπ και υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές του που πιστεύουν ότι ακόμη ζει!

Μια εξαιρετική ζωγραφική σε έναν παλαιό πίνακα και ένα αρχαίο άγαλμα απεικονίζουν πρόσωπα που μοιάζουν με τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον και έχουν χαρακτηριστεί πιθανή «απόδειξη» των ταξιδιών του στον χρόνο!

Οι ισχυρισμοί έγιναν γνωστοί μέσα από το κανάλι Fact5 στο YouTube, το οποίο υπέδειξε μια μυστηριώδη παλιά ζωγραφική που το απεικονιζόμενο σε αυτή πρόσωπο φαίνεται να έχει καταπληκτικές ομοιότητες με τον Μάικλ Τζάκσον. 

Το πορτρέτο ενός νεαρού άνδρα, το οποίο ζωγράφισε ο γνωστός καλλιτέχνης Barent Fabritius και βρίσκεται στο Städelsches Kunstinstitut στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία, δημιουργήθηκε το 1600. Οι ισχυρισμοί λένε ότι μοιάζει απρόσμενα με τον Μάικλ Τζάκσον και για να το αποδείξουν έκαναν αρκετές συγκριτικές και λεπτομερείς παραβολές. 

Ακόμη πιο ανατριχιαστικό, λέει το συγκεκριμένο κανάλι, είναι ένα αιγυπτιακό άγαλμα που βρίσκεται στο The Field Museum στο Σικάγο, το οποίο φαίνεται πιο ξεκάθαρα να έχει χαρακτηριστικά του προσώπου του Τζάκσον. Το σπικάζ στο βίντεο λέει:

Η συγκεκριμένη άποψη ενισχύει τις φήμες ότι ο θάνατος του Τζάκσον δεν ήταν γεγονός, ότι ο ίδιος παρά όσα λέγονται δεν πέθανε και, αφού είχε τον τρόπο να ταξιδεύει στον χρόνο, απλώς «έφυγε» σε άλλη εποχή, κάτι που ο ίδιος αποφάσισε και σκηνοθέτησε. Πέρυσι άρχισαν να κυκλοφορούν παράξενοι ισχυρισμοί, ότι ο Τζάκσον (ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Λος Αντζελες σε ηλικία 51 ετών) ήταν ακόμη ζωντανός, αφού εντοπίστηκε σε μία selfie που είχε τραβήξει η κόρη του στο Παρίσι. 

Πηγή: espressonews.gr

Tags
Back to top button