Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι υπουργοί Άμυνας Ρωσίας και Τουρκίας και ο διοικητής της ΜΙΤ συναντήθηκαν στη Μόσχα μετά τις εξελίξεις με τα F-35

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ και ο Χ.Φιντάν διοικητής της ΜΙΤ συναντήθηκαν με τον Ρώσο υπουργό Αμυνας Σ.Σοιγκού σήμερα στην Μόσχα.

Ο Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT), Χακάν Φιντάν, πέταξαν στη Μόσχα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού και άλλους ανώτερους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με δήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα περιφερειακής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εξελίξεων στη Συρία.

«Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ταχεία επίλυση ανθρωπιστικών ζητημάτων στη Συρία και στην επιστροφή των προσφύγων στη χώρα τους», αναφέρθηκε.

Η αμοιβαία συνεργασία στον τομέα της άμυνας συζητήθηκε επίσης, ανέφερε η δήλωση.

Tags
Back to top button