Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι Γερμανοί «σπάνε» πλάκα: Ο Αρτέμης Σώρρας στη γερμανική κρατική τηλεόραση – Δείτε το βίντεο

Ένα ρεπορτάζ της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης παρουσίασε με τρόπο όχι ιδιαίτερα κολακευτικό τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα.

Με σκωπτικό τρόπο ο παρουσιαστής του ARD σχολίασε πως «μπορεί να μην ακούγεται σοβαρό αλλά ο επιχειρηματίας Αρτέμης Σώρρας είναι για πολλούς Έλληνες κάτι σαν… Μεσσίας». Στο ίδιο το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Alpha, ο δημοσιογράφος απεσταλμένος στην Ελλάδα που πήρε τη συνέντευξη από τον κ. Σώρρα φαίνεται σαστισμένος στην αναφορά για τα τρισεκατομμύρια που βρίσκονται στη κατοχή του ίδιου και στη διάθεση του ελληνικού κράτους.

«Δηλώνω υπεύθυνα πως ως «Ελλήνων Συνέλευσις» θα κάνουμε έλεγχο μέχρι και το τελευταίο σεντ στα ταμεία της Ενωμένης Ευρώπης και ό,τι έχουν κάνει αλίμονό τους», δηλώνει στη γερμανική τηλεόραση ο Αρτέμης Σώρρας. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ωστόσο πως «με την ιδιωτική του περιουσία θέλει να απελευθερώσει την Ελλάδα από τα χρέη της. Το προβληματάκι; Κανένας δεν ξέρει που θα βρει τα χρήματα».

Ωστόσο οι δηλώσεις του για την «ασυλία στους μεθυσμένους οδηγούς», σε μία περίοδο που η Ελλάδα συνταράσσεται από τα πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα, προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις.

Tags
Back to top button