Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι Γερμανοί έχουν πρόγραμμα: Όρισαν απο τώρα για τις 3 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ Μέρκελ-Σουλτς

Έχουν μάθει να ζουν με πρόγραμμα και το αποδεικνύουν. Όντας Γερμανοί, όρισαν την τηλεμαχία μεταξύ της Άνγκελα Μέρκελ και του Μάρτιν Σουλτς ενόψει των εκλογών για τη διεκδίκηση της καγκελαρίας, από τώρα για τις 3 Σεπτεμβρίου, σχεδόν τρεις μήνες νωρίτερα, ώστε οι δύο «μονομάχοι» να οργανωθούν και οι ψηφοφόροι να φροντίσουν για την ενημέρωσή τους.

Το πρόγραμμα ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι ARD, ενώ οι γερμανικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 24 του ίδιου μήνα. Η «μονομαχία» θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα διεκδικήσει την τέταρτξη θητεία της στην καγκελαρία και αν το πετύχει, θα καταρρίψει ένα μεγάλο ρεκόρ. 

Ο δε Μάρτιν Σουλτς, εγκατέλειψε τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να χριστεί Καγκελάριος Γερμανίας. 

Tags
Back to top button