Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Οι εφαρμογές ΗΔΙΚΑ και ΔΥΠΑ που θα τεθούν σήμερα εκτός λειτουργίας

Εκτός λειτουργίας τίθενται από σήμερα, Παρασκευή,27 Σεπτεμβρίου τα ηλεκτρονικά συστήματα της ΗΔΙΚΑ, λόγω αναβάθμισης των υποδομών της.

 

Αναλυτικά:



Α. Χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων αλλά και των διαγνωστικών εξετάσεων


Στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση των Υποδομών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ» πρόκειται να γίνει μετάπτωση της Βάσης Δεδομένων ΑΜΚΑ σε νέα υποδομή, κατά το διάστημα από σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου του 2024 στις 10μμ έως την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στις 00:00. Κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο, τα συστήματα που υποστηρίζει η συγκεκριμένη βάση και διαλειτουργούν με τον ΑΜΚΑ δεν θα είναι λειτουργικά.

Β. Διακοπή λειτουργίας της αίτησης Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΥΠΑ, λόγω προγραμματισμένης διακοπής της λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ στο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ δεν θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική αίτηση Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας για το διάστημα από σήμερα, Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου του 2024 στις 10μμ έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2024. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων θα είναι δυνατή από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2024 στις 9 π.μ.
 

Tags
Back to top button