Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται: Ο B. Πούτιν θα συναντηθεί αύριο με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του

Συνάντηση με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, Μουν Τζε-ιν, θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν την κατάσταση μετά την έκτη πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, συνομίλησε τηλεφωνικά για το ίδιο θέμα με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, η Μόσχα αντιτίθεται σθεναρά σε οποιαδήποτε στρατιωτική κλιμάκωση στην περιοχή. Είναι επίσης έτοιμη να εξετάσει τη νέα, αμερικανική πρόταση ψηφίσματος που θα κατατεθεί στον ΟΗΕ για τη Βόρεια Κορέα.

Ο Ρώσος υπουργός δήλωσε επίσης ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ θα πρέπει να εμπλακεί στην αναζήτηση μιας λύσης στο πρόβλημα της Βόρειας Κορέας.

Από τη Νέα Υόρκη, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια χαρακτήρισε «ελαφρώς πρόωρη» τη διεξαγωγή μιας ψηφοφορίας την επόμενη Δευτέρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την επιβολή κυρώσεων στη Β. Κορέα, όπως επιθυμούν οι ΗΠΑ.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε τόσο γρήγορα», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button