Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Οι 10 πιο παραδεισένιες παραλίες σε Ελλάδα και Κύπρο (φωτό)

Εικόνες από παραδεισένιες παραλίες και σκέψεις από εξωτικά μακρινά νησιά είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σύμφωνα με το Travel Weekly, το οποίο δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 κορυφαίες εξωτικές παραλίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αυτοί οι 2 προορισμοί έχουν τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον πλανήτη.

Δείτε τη λίστα:

1. Ελαφονήσι, Κρήτη

2. Κουκουναριές, Σκιάθος

3. Παραλία Μακρονήσου, Κύπρος

4. Λιβάδια, Σέριφος

5. Κασσάνδρα, Χαλκιδική

6. Ανάληψη, Πελοπόννησος

7. Κόκκινη παραλία, Σαντορίνη

8. Άγιος Σώστης, Ζάκυνθος

9. Άγιος Ιωάννης, Μεγανήσι

10. Λάτση, Κύπρος

Tags
Back to top button