Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός διαφώνησε με την δυνατότερη γυναίκα της Σιβηρίας και το μετάνιωσε πικρά (βίντεο)

Η δυνατότερη γυναίκα της Σιβηρίας απέδειξε γιατί δεν πρέπει να καυγαδίζεις στον δρόμο. Η Οξάνα Κοσέλεβα έδωσε ένα εξαιρετικό μάθημα σε οδηγό που αποφάσισε να τα «βάλει» μαζί της.

Ο οδηγός ονόματι Αρτιόμ, έκανε επικίνδυνες μανούβρες σε πάργκινγκ. Η Κοσέλεβα μη μπορώντας να τον υπομείνει στράφηκε στο όχημα του, τον σήκωσε…σαν φύλλο και τον πέταξε μέσα στο πορτ παγκάζ της.

Η 34χρονη Κοσέλεβα εξήγησε τι την οδήγησε στις πράξεις της. «Τον είδα να κάνει μανούβρες και του φώναξα «τι κάνεις; εδώ είναι χώρος στάθμευσης». Στη συνέχεια ξεκίνησε να μουρμουράει και βγήκα να δω τι λέει. Και ξεκίνησε η διαφωνία», είπε στους The Siberian Times.

«Πρέπει να μάθεις πως παρκάρουν. Υπάρχουν παιδιά εδώ», του είπε ακόμη.
Μετά από 100 μέτρα πορείας η δυνατότερη γυναίκας της Σιβηρίας αποφάσισε ότι πήρε το μάθημά του και τον έβγαλε από το πορτ-παγκάζ, αφήνοντας τον μέσα στη μέση του δρόμου.

«Αποφάσισα να του δώσω ένα μάθημα δεν είχα σκοπό να τον χτυπήσω», εξήγησε η ίδια.

Ο ντροπιασμένος οδηγός αρκέστηκε να πει πως «δεν συνέβη τίποτα» όταν αναγνώρισε με ποια τα έβαλε.

https://youtu.be/K1vQt1uK32U

Tags
Back to top button