Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ζελένσκι βραβεύτηκε στις ΗΠΑ «για την ανάπτυξη της ανθρωπότητας»-Τρολάρει η Ζαχάροβα: «Έπρεπε να του δώσουν βραβείο παγκόσμιου διχασμού» (Βίντεο)

Η Αμερικανική Ακαδημία Επιτευγμάτων (American Academy of Achievement) απένειμε στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι το Βραβείο Χρυσή Πλάκα, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Βραβείο Golden Plate της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιτεύξεων. Εδώ και 60 χρόνια, αναγνωρίζει τη συμβολή της στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Για εφευρετικότητα που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε συνθήκες ελευθερίας», έγραψε ο Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε τη σημασία της ελευθερίας στο σημερινό παγκόσμιο πλαίσιο. «Ο σημερινός κόσμος δεν μας επιτρέπει να χάσουμε καμία μάχη όταν η ελευθερία βρίσκεται στη μία πλευρά και όλα όσα δεν θα ευχόμασταν ποτέ για τα παιδιά μας είναι στην άλλη», είπε. Ο Ζελένσκι πρόσθεσε: «Όλοι χρειαζόμαστε τη νίκη. Και όλοι ξέρουμε γιατί».

Το βραβείο Golden Plate έχει επίσης απονεμηθεί στους προέδρους των ΗΠΑ Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George HW Bush, Bill Clinton και Barack Obama, καθώς και στους βραβευμένους με Νόμπελ και Πούλιτζερ.

Ζαχάροβα: Θα έπρεπε να λάβει το βραβείο «για τον απόλυτο διχασμό της ανθρωπότητας

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.Με τον γνωστό καυστικό της τόνο πρότεινε ότι αντί αυτού του βραβείου ο Zελένσκι θα έπρεπε να λάβει το βραβείο «για τον απόλυτο διχασμό της ανθρωπότητας».

«Αν υπάρχει κάτι σε αυτό το βραβείο, είναι οι ζωές των Ουκρανών που θυσίασε προς όφελος της βαθέος αμερικανικού κράτους», έγραψε σχετικά η Ρωσίδα διπλωμάτης στο Telegram.

Στις ΗΠΑ ο Ζελένσκι: «Είμαστε πιο κοντά στο τέλος του πολέμου - Η αποφασιστικότητα της Ουάσινγκτον θα μπορούσε να τον τερματίσει»

Και ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bowes χαρακτήρισε αυτό το βραβείο παράλογο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν Νοτιοαμερικανό δικτάτορα, και για το λόγο αυτό οι ΗΠΑ προσπαθούν να καμουφλάρουν αυτή την εικόνα με βραβεία.
 

Tags
Back to top button