Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ζελένσκι έκανε «κ@λ@δάχτυλο» στους Ολλανδούς και αυτοί του γύρισαν την πλάτη! «Επικίνδυνα αλαζόνας» λέει το Άμστερνταμ! (Εικόνες)

Όλα τα ουκρανικά και αρκετά ολλανδικά μέσα ανέφεραν πως η επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ολλανδία στις 4 Μαΐου είχε την υποστήριξη όλων των πολιτικών του κράτους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Αρκετοί Δανοί εξοργίστηκαν με την ημερομηνία που επέλεξε ο Ζελένσκι να επισκεφθεί την χώρα τους, αφού η 4η Μαΐου είναι η ημέρα που γιορτάζεται στην Ολλανδία η Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Α' και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (National Remembrance Day).

Τιτανομαχίες Τανκς: Εντυπωσιακό υλικό από την ρωσική προέλαση στο Σεβέρσκ με πανίσχυρα άρματα μάχης T-90! (Βίντεο)

Η ομάδα του Ζελένσκι λοιπόν, με επικεφαλής τον ίδιο τον Ουκρανό πρόεδρο, έφτασε στο αεροδρόμιο Schiphol από την Φινλανδία το απόγευμα της 3ης Μαΐου με αεροπλάνο που παρείχε η κυβέρνηση της Ολλανδίας.

Από εκεί, συνοδευόμενος από έναν μεγάλο αριθμό αστυνομικών, ο Ζελένσκι μετακινήθηκε σε ξενοδοχείο στην Χάγη. Το επόμενο πρωί ήταν προγραμματισμένο ο Ουκρανός πρόεδρος να ξεκινήσει την επίσκεψή του στην ολλανδική γερουσία και να συναντηθεί με βουλευτές.

Ωστόσο, το ζήτημα είναι πως δεν εμφανίστηκαν όλοι οι πολιτικοί της χώρας!

Γύρισαν την Πλάτη στον Ζελένσκι

Πολλοί γύρισαν την πλάτη στον Ζελένσκι χωρίς εξήγηση, ωστόσο η Καρολίν βαν ντερ Πλας, επικεφαλής του κόμματος Farmers' Party (Κόμμα των Αγροτών), δημόσια αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο. Εξήγησε πως η 4η Μαΐου είναι η ημέρα μνήμης των Ολλανδών θυμάτων του πολέμου και κατ' επέκταση η επίσκεψη του Ζελένσκι την τότε ημερομηνία είναι ανάρμοστη. 

Να σημειώσουμε εδώ πως η Καρολίν βαν ντερ Πλας νίκησε πρόσφατα τις τοπικές εκλογές με τεράστια διαφορά. 

Ο Ολλανδός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος Freedom Party (Κόμμα Ελευθερίας), Γκερτ Βίλντερς, αρνήθηκε και αυτός να συναντήσει τον Ζελένσκι για τον ίδιο λόγο. 

Βαράνε Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Οι «Τυφώνες» της Μόσχας αφάνισαν 50 Ουκρανούς (Βίντεο)-Κομάντος του Πούτιν κατέλαβαν και «καθάρισαν» οχυρό (Βίντεο)

Η διδάκτωρ Raisa Blommstein εξέφρασε την άποψή της πως η επίσκεψη του Ζελένσκι στην Ολλανδία στις 4η Μαΐου είναι σαν να κάνει «κ@λ@δάχτυλο στον λαό της χώρας».

«Τι τεράστια αλαζονεία. Λίγο ακόμη και αυτός ο άνθρωπος θα περπατήσει στο νερό» έγραψε η ίδια στην σελίδα της, κατακρίνοντας την αλαζονεία του Ουκρανού προέδρου και τις αναφορές των ουκρανικών και δυτικών μέσων που προωθούν την σπουδαιότητά του.

Μετά από τις δηλώσεις της, αρκετές σελίδες έσπευσαν να την υποστηρίξουν, ρίχνοντας την φήμη του Ζελένσκι πολλά επίπεδα χαμηλότερα, τουλάχιστον στην Ολλανδία.

Tags
Back to top button