Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υποδέχεται την Τερέζα Μέι μια μέρα πριν τη σύνοδο για τη συμφωνία του Brexit

Καμία δήλωση κατά την έναρξη της συνάντησης των 2 αξιωματούχων.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι έφθασε σήμερα αργά το απόγευμα στις Βρυξέλλες, όπου έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την παραμονή της ευρωπαϊκής Συνόδου για την επικύρωση της συμφωνίας για το Brexit.

Οι δύο αξιωματούχοι δεν έκαναν καμία δήλωση κατά την έναρξη της συνάντησής τους.

Ο δρόμος θεωρείται ανοικτός προκειμένου να εγκριθούν η συμφωνία του διαζυγίου και η διακήρυξη για τη μελλοντική σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ, αφού η Ισπανία έλαβε σήμερα τις «εγγυήσεις», που αξίωνε από το Λονδίνο για το μέλλον του Γιβραλτάρ.

Tags
Back to top button