Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο «ύμνος» των κίτρινων γιλέκων τα... «σπάει» στο YouTube - Μισό εκατ. «χτυπήματα» σε μια μέρα (βίντεο)

Σχεδόν μισό εκατομμύριο χτυπήματα στο ΥouΤube έκανε σε μία μέρα το βίντεοκλιπ που γύρισαν τα Κίτρινα Γιλέκα στο Παρίσι, που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους κατά του Γάλλου Προέδρου, παρά τις εξαγγελίες της προηγούμενης Δευτέρας για φορο-ελαφρύνσεις και αύξηση του κατώτατου μισθού.

Εκπρόσωποι του κινήματος έγραψαν ένα ρυθμικό τραγούδι, με στοίχους που παραπέμπουν στα συνθήματά τους, με πρώτο και καλύτερο φυσικά το «Μακρόν, παραιτήσου».

Μεταξύ άλλων, οι ερμηνευτές καλούν τους Γάλλους να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να βάλουν το γιλέκο τους, ενώ ζητούν από τον Εμανουέλ Μακρόν να σκεφτεί τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το φοιτητή, τον αγρότη και τον επιχειρηματία.

Tags
Back to top button