Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Τραμπ ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ιρλανδία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Ιρλανδία.

Ο Τραμπ σκόπευε να επισκεφθεί το Δουβλίνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ευρώπη το Νοέμβριο. 

Εκπρόσωπος της ιρλανδικής κυβέρνησης ανέφερε ότι το ταξίδι, που είχε ανακοινωθεί από τον Λευκό Οίκο στις αρχές Οκτωβρίου «αναβλήθηκε για λόγους προγραμματισμού». 

Μάλιστα, κατά την παραμονή του στη χώρα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, ο Τραμπ σκόπευε να επισκεφθεί το γήπεδο γκολφ του καθώς και το Δουβλίνο. 

Στις 11 Νοεμβρίου, ο Αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να μεταβεί στο Παρίσι για τις τελετές για την 100ή επέτειο από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Μέχρι στιγμής, μετά και την ακύρωση του ταξιδιού του στην Ιρλανδία, άγνωστο παραμένει αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά το ταξίδι του στο Παρίσι. 

Πάντως, πολιτικοί και ακτιβιστές είχαν προαναγγείλλει διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, με τον ηγέτη των Εργατικών, Μπρένταν Χόουλιν, να λέει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «δεν είναι φίλος της δημοκρατίας ή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Την ακύρωση της επίσκεψης Τραμπ είχε ζητήσει και το ιρλανδικό κόμμα των Πρασίνων. 

Έχει το δικό του γήπεδο γκολφ

Πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος διαθέτει το δικό του γήπεδο γκόλφ στην Κομητεία του Clare, που αγόρασε πριν μπει στον Λευκό Οίκο, τον Φεβρουάριο του 2014. 

Η τελευταία του επίσκεψη στο Trump Doonbeg έγινε τον Μάιο του 2014. Αργότερα, σκόπευε να επισκεφθεί εκ νέου το μέρος το καλοκαίρι του 2016, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές, όμως τα σχέδιά του ακυρώθηκαν. 

Ο Λίο Βαραντκάρ προσκάλεσε τον Τραμπ στην Ιρλανδία κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στην Ουάσινγκτον, τον Μάιο, κατά τους εορτασμούς για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Tags
Back to top button