Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο θρήνος του μέλλοντος!

Ελλάδα, έτος 2024 μετά Χριστόν! Έτος θαυμαστόν!

 

Έτος εθνικής ευτυχίας! Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε ευτυχείς!

 

Ευτυχείς για τα «δημοκρατικά» μας αισθήματα. Ευτυχείς για τον «ανθρωπισμό» μας!Ευτυχείς για τον «διεθνισμό» μας!

 

Ευτυχείς που νομοθετήσαμε των γάμο των ομοφυλοφίλων. Τι κι αν «δολοφονείται» η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια; Τα «δικαιώματα» των λοατκι(+) έχουν προτεραιότητα.

 

Ευτυχείς για τις πολύχρωμες gay παρελάσεις! Οι στρατιωτικές και οι μαθητικές πρέπει να καταργηθούν γιατί τονώνουν το εθνικό φρόνημα!

 

Ευτυχείς γιατί ονομάζουμε τα Σκόπια «Μακεδονία». Σιγά το πράμα! Σε λίγο καιρό θα το ξεχάσουν όλοι.

 

Ευτυχείς που στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο αλωνίζουν οι Τούρκοι! Τι κι αν αποτελούν προπύργια του Ελληνισμού; Εμείς υπογράφουμε «διακηρύξεις» με ένα κράτος που δεν καταλαβαίνει τις λέξεις «φιλία» και «ειρήνη».

 

Ευτυχείς γιατί ουσιαστικά παραδίνουμε τα νησιά μας σε ανατολικούς αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους! Τι κι αν χύθηκαν ποταμοί αίματος για να ελευθερωθούν;

 

Ευτυχείς γιατί στα σχολεία μας επιτέλους επικρατεί αναρχία, βιάζεται η αγία μας γλώσσα, καταργούνται τα θρησκευτικά, επικρατούν τα άθεα γράμματα. Τι την θέλουμε την εθνική παιδεία;

 

Ευτυχείς γιατί διώξαμε από τη χώρα το μείζον των Ελληνικών επιχειρήσεων. Τι κι αν η ανεργία στη χώρα καλπάζει;

 

Ευτυχείς που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι μας επιστήμονες μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν. Τι πειράζει; Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα το λύσουν οι ξένοι (παράνομοι) μετανάστες!

 

Ευτυχείς γιατί υπογράψαμε ταπεινωτικές συμφωνίες για να πάρουμε δανεικά και γιατί το χρέος μας εξακολουθεί να αυξάνει. Τι κι αν υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών; Εμείς να είμαστε καλά.

 

Ευτυχείς γιατί γκρεμίσαμε τα εθνικά μας τείχη για να περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι στη χώρα μας. Και επιπλέον γιατί σε χρόνο μηδέν τους στεγάζουμε, τους σιτίζουμε και τους επιδοτούμε. Τι πειράζει που χιλιάδες Έλληνες κοιμούνται στο δρόμο ή κάτω απ' τα γεφύρια και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό;

 

Ευτυχείς γιατί δακρύσαμε, γιατί κλάψαμε για τα τους δύστυχους πρόσφυγες και μετανάστες! Ας τους δώσουμε λοιπόν τώρα την ελληνική ιθαγένεια, να γίνουμε πολυπολιτισμική χώρα. Αρκεί που έδρασαν και πάλι τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά μας, ακούγοντας τα κλάματα των κροκοδείλων στα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων.

 

Ευτυχείς γιατί «είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας», συμμετέχοντας εμμέσως αλλά ενεργά σε μια πολεμική σύγκρουση, που μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμια σύρραξη και αχρείαστες περιπέτειες για την πατρίδα μας. Αρκεί που παίρνουμε τα εύσημα από τα μεγάλα αφεντικά της Δύσης.

 

Ευτυχείς που πιστεύουμε ότι ακριβώς λένε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ζόμπι, που έξω από τις υγρές κρυψώνες τους κελαηδούν στα ζεστά τηλεοπτικά παράθυρα και ο απόλυτος φαρισαϊσμός των ΜΜΕ αγγίζει το απόγειό του.

 

Ευτυχείς γιατί επιτέλους χτυπάμε αυτή τη μισητή Ορθοδοξία!Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός του συστήματος! «Τι θέλουν οι παπάδες στα πόδια μας»; Για αυτό λοιπόν, έξω από το Σύνταγμα της χώρας!

 

Ευτυχείς για την πολιτική μας ορθότητα! Γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε «ρατσιστές» ή «φασίστες»ή«(ακρο)δεξιοί», ούτε «οπισθοδρομικοί»ή «αναχρονιστικοί», ούτε «ομοφοβικοί» ή «ξενοφοβικοί» ή «ισλαμοφοβικοί».

 

Τώρα πλέον είμαστε αληθινά ευτυχείς και υπερήφανοι!

 

Γιατί σ' αυτά τα χώματα, τα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, ο ελληνισμός χάνεται, η ορθοδοξία διαλύεται!

 

Τώρα πλέον, μπορούμε να θρηνήσουμε το μέλλον της Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς, μάθαμε να κλαίμε...

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος ΤαμουρίδηςΕπίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Tags
Back to top button