Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σώρρας έστειλε εξώδικο στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί…δεν αποδέχτηκε μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής

Οι αποκαλύψεις για την δράση της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα “Ελλήνων Συνέλευσις” διαδέχονται η μια την άλλη.

Έγγραφο, δείχνει πως το 2012, ο Αρτέμης Σώρρας επεδίωξε επαφή με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει, ότι πριν στραφεί στο… δωδεκάθεο και την “συμπαντική συνειδητότητα” ο Αρτέμης Σώρρας ήθελε να κερδίσει κάτι από την αίγλη της επίσημης εκκλησίας, προσφέροντας σ” αυτήν μια μετοχή της… Τράπεζας της Ανατολής.

Όπως αναφέρει, ο Κυριάκος Τσούρος, γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων: “Την εκκλησία την έχει απασχολήσει το θέμα από το 2012, καθώς ο κύριος Σώρρας είχε αποστείλει μια επιστολή και μάλιστα την επανέλαβε και με εξώδικο. Η Ιερά Σύνοδος με απόφασή της και με απόφαση του μακαριοτάτου, απέρριψε την πρόταση του κ. Σώρρα και είπε ότι δεν αποδέχεται την μετοχή αυτή.”

Η Ιερά Σύνοδος με αφορμή το θέμα του “Αρχιεπισκόπου Ρωμανίας” που συμμετείχε σε εκδηλώσεις της “Ελλήνων Συνέλευσις”, έχει μάλιστα αποστείλει απόφασή της προς τις Μητροπόλεις, με την οποία προτρέπει μητροπολίτες και κληρικούς να μην έχουν σχέση με τέτοιου είδους οργανώσεις.

Σε πρόσφατη απόφαση της, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος χαρακτηρίζει την οργάνωση Σώρρα “εθνικιστική, αμφιλεγόμενη, αρχαιολατρική” και τον λόγο της “ρατσιστικό”.

Tags
Back to top button