Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας

Όπως αναφέρει ο ίδιος τα νέα είναι «ευχάριστα».

Σύμφωνα με τον Σάκης Αρναούτογλου: «Και τα τελευταία σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν να «στηρίζουν» την αναλογική μου εκτίμηση για τις επόμενες ημέρες κι έτσι ενώ η ερχόμενη εβδομάδα δείχνει να έχει «άστατο» χαρακτήρα με αρκετές τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και κάποια σχετική ψύχρα προς τα τέλη κυρίως της ερχόμενης εβδομάδας, η Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει αντίθετα γενικά να κυλά αρκετά ομαλά και σχετικά ζεστά, για αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στα ανατολικά και νότια και με πιθανά κάποια επεισόδια μεταφοράς αφρικάνικης σκόνη και με νοτιάδες που δεν φαίνεται όμως να προκαλούν προβλήματα στα πελάγη.

Παρ’ όλο που ο άστατος καιρός θα περιοριστεί σημαντικά την Μεγάλη Εβδομάδα ενδεχομένως να μην λείψουν και κάποιες ανοιξιάτικου τύπου, μικρής διάρκειας μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ημιορεινά-ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Προς τα τέλη της Μ. Εβδομάδας και κυρίως προς την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για λίγο πιο άστατο κατά τόπους καιρό, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για λεπτομέρειες».

Tags
Back to top button