Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ο προπονητής της Εθνικής Aλγερίας U20 χαστούκισε ποδοσφαιριστές μετά από σύρραξη

Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου είναι από τα κομμάτια της ποδοσφαιρικής σεζόν όπου τα εθνικά πρωταθλήματα διακόπτονται (στις περισσότερες χώρες) και η σκυτάλη περνά στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών.

Έτσι και στην Αλγερία διεξάγεται το International Youth Warriors Tournament, στο οποίο όμως κάποιοι από τους συμμετέχοντες έδωσαν μεγαλύτερη σημασία απ' ότι θα έπρεπε στη λέξη Warriors (μαχητές).

Στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης της οικοδέσποινας Αλγερίας με τη γειτονική Τυνησία, ένα σκληρό μαρκάρισμα μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε... ρίνγκ με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια.

Με πολλά χαμόγελα και πίστη η αναχώρηση της Εθνικής για τη Γεωργία


Από τους δύο πάγκους και οι λίγοι που διατήρησαν την ψυχραιμία τους προσπάθησαν να σταματήσουν τον καβγά, ωστόσο ο προπονητής της Αλγερίας ξεπέρασε κάθε όριο προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης.

Ο Γιασίν Μάναα βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να μην συνετίζονται άρχισε να μοιράζει χαστούκια σ' αυτούς που ήταν μπροστά του!

Η αλήθεια είναι ότι το σοκ που προκάλεσε ήταν αρκετό για να βοηθήσει στο να σβήσει η φωτιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι και η αφορμή για να χάσει τη δουλειά του καθώς οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σε όλη την Αλγερία είναι τεράστιες.
 

Tags
Back to top button