Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

O «πολιτισμός» του Ισλάμ: Αποκεφάλισαν και σταύρωσαν δημόσια κατάδικο στη Μέκκα

Στη Μέκκα την ιερή πόλη των Μουσουλμάνων στη Σαουδική Αραβία αποκεφάλισαν κατάδικο και εξέθεσαν το αποκεφαλισμένο πτώμα του σε κοινή θέα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το χάσμα μεταξύ δυτικού κόσμου και Ισλάμ, που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει.

Σε μία σπάνια  μορφή θανατικής ποινής προχώρησε η Σαουδική Αραβία, οι Αρχές της οποίας αποκεφάλισαν και σταύρωσαν κατάδικο, ο οποίος είχε καταδικασθεί για τον φόνο μιας γυναίκας, την οποία μαχαίρωσε επανειλημμένα μέχρι θανάτου αφότου εισέβαλε στο σπίτι της.

Ο Αμπουλκαλάμ Τζαμαλεντίν, από την Μιανμάρ, είχε επίσης κριθεί ένοχος για μια ακόμα διάρρηξη και ληστεία, για μια ξεχωριστή απόπειρα ανθρωποκτονίας και για μια απόπειρα βιασμού.

Η εκτέλεση έλαβε χώρα στην Μέκκα, ιερή πόλη του ισλάμ.

Η Σαουδική Αραβία συγκαταλέγεται στις χώρες που εφαρμόζουν ιδιαίτερα συχνά την θανατική ποινή, όμως οι σταυρώσεις είναι ιδιαίτερα σπάνιες και προβλέπουν την δημόσια έκθεση του αποκεφαλισμένου πτώματος του νεκρού.

Tags
Back to top button