Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πιο μικρός της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών έφυγε από τη ζωή (εικόνες)

Το όνειρό του ήταν να καταταγεί στις Ειδικές Δυνάμεις. Και το κατάφερε. Ο πιο μικρός της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών έφυγε από τη ζωή.

Ο 13χρονος Γιώργος που αντιμετώπιζε μια δύσκολη ασθένεια είχε όνειρο να γίνει μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και να υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις. Το εκπλήρωσε μόνο για μια ημέρα όταν στις 24 Μαρτίου επισκέφτηκε την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών και περιηγήθηκε διεξοδικά στους χώρους αλλά και στην ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού.

Την επιθυμία του είχε εκπληρώσει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» και ο διοικητής της μονάδας τον είχε υποδεχτεί μαζί με την συνοδεία της οικογένειάς του και εθελοντών του οργανισμού.

Eίχε παρακολουθήσει εκπαίδευση στον στίβο μάχης, ανέβηκε σε όχημα και σκάφος ανορθόδοξου πολέμου και έμαθε για τις τακτικές μάχης και τις μεθόδους απόκρυψης.

Oι εικόνες που είχε δημοσιεύσει το Πολεμικό Ναυτικό από τη επίσκεψη του στον Ναύσταθμο Σκαραμαγκά:

Tags
Back to top button