Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο παπαγάλος που άρχισε να βρίζει τους διασώστες του! (φωτό + βίντεο)

O παπαγάλος .... έριξε «μπινελίκια» στους πυροσβέστες που έτρεξαν να συνδράμουν στην διάσωση του καθώς είχε παγιδευτεί στην ταράτσα του σπιτιού του, σε μία περιοχή του Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι διασώστες της πυροσβεστικής έλαβαν την κλήση του ιδιοκτήτη του πτηνού, ο οποίος ανέφερε ότι ο παπαγάλος που ακούει στο όνομα Τζέσι βρισκόταν στην οροφή γειτονικής κατοικίας, με την έκκληση να τον βοηθήσουν να τον κατεβάσει από την στέγη.

Όταν, όμως, έφτασαν στο σημείο οι άντρες της πυροσβεστικής κατάλαβαν ότι το πουλί δεν είχε καμία διάθεση συνεργασίας μαζί τους, καθώς όχι μόνο απομακρυνόταν από αυτούς κάθε φορά που τον πλησίαζαν αλλά όταν τον φώναζαν με το όνομά του, εκείνος τους απαντούσε με ακατονόμαστες εκφράσεις και βωμολοχίες.

Τελικά, η διάσωση του Τζέσι επετεύχθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ αυτό που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο παπαγάλος εκτός από αθυρόστομος είναι και πολύγλωσσος, καθώς μιλάει τρεις γλώσσες (μεταξύ των οποίων ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του).

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως οι παπαγάλοι του γένους Macaw αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών πτηνών και κατοικιδίων, καθώς η ικανότητά τους στην ομιλία τους κάνει ανάρπαστους.

Tags
Back to top button