Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες που οδεύει προς τη Γαλατασαράι. Εκτός αποστολής και ο Μπρκιτς που ανέβασε πυρετό, ενώ οι Κάτσε, Χατζησαΐας, Χαρίσης και Κοροβέσης «κόπηκαν» για τεχνικούς λόγους. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Περέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Οσον αφορά τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόντε (6 γκολ), Μπέριου που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Εκτός πλάνων παραμένει ακόμη ο τιμωρημένος Ζάιρο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζεται εκ των: Ακόστα, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μαυροπάνο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά, Τζημόπουλο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟκ – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ.

Tags
Back to top button