Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ντ.Τράμπ κατάφερε να ρίξει με μια του ανάρτηση το διαδίκτυο (φωτό, βίντεο)

Κάθε του κίνηση και κάθε του δήλωση γίνεται αμέσως αντικείμενο συζήτησης και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τα tweet του πλανητάρχη.

Χιλιάδες αναφορές από χρήστες των social media έκαναν λόγο για πτώση του δημοφιλούς δικτύου instagram για ορισμένα λεπτά, λίγο μετά την ανάρτηση του ρεπουμπλικανού προέδρου, ο οποίος έγραφε: «Στην Αμερική δεν λατρεύουμε τις κυβερνήσεις. Λατρεύουμε τον Θεό!».

Τα προβλήματα στον server διήρκεσαν για περίπου μισή ώρα, αλλά πλέον το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

..

 

Tags
Back to top button