Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ντ.Τραμπ ανακοίνωσε την παραίτηση του διευθυντή Προστασίας Περιβάλλοντος

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) Σκοτ Προύιτ υπέβαλε τη παραίτηση του, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter.

«Αποδέχτηκα την παραίτηση του Σκοτ Προύιτ από το πόστο του επικεφαλής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA)» ανέφερε με tweet του ο Τραμπ.

Πρόσθεσε πως ο αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Άντριου Ουίλερ θα εκτελεί χρέη διευθυντή της EPA από τη Δευτέρα.

Ο Προύιτ είχε βρεθεί στο στόχαστρο με επίκεντρο τα έξοδα που έκανε ως υπουργός με πολυτελή ταξίδια στην πρώτη θέση, σωματοφύλακες σε μόνιμη θέση για την προστασία του, υπερβολικές δαπάνες, ενοίκιο επωφελές υπέρ του δέοντος.

Δεκάδες δημοκρατικοί πολιτικοί, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, είχαν προτρέψει τον Τραμπ να ζητήσει την παραίτηση του.

Ο ίδιος ο Προύιτ σε κατάθεσή του τον Απρίλιο σε σε Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί περί των δεοντολογικών παραβάσεων του είναι αναληθείς και ότι στόχος τους είναι να εκτροχιάσουν την πολιτική ατζέντα του προέδρου Τραμπ.

Tags
Back to top button