Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

O N.Tραμπ καταργεί και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής - Με αυτό επέβαλλαν παντού «πράσινους» φόρους

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,  ζήτησε από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος να κατεβάσει από τον ιστότοπό της τη σελίδα που αφορά την κλιματική αλλαγή, δήλωσαν δύο εργαζόμενοι στο Reuters.

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση της νέας αμερικανικής κυβέρνησης που θα ακυρώσει τις πρωτοβουλίες του Μπαράκ Ομπάμα για την αντιμετώπιση της δήθεν κλιματικής αλλαγής με βάση την οποία πολύ έξυπνα επέβαλλαν σε όλους «πράσινους» φόρους ακόμα και για το σπίτι του.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από αξιωματούχους της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος ότι η κυβέρνηση ζήτησε από το γραφείο Τύπου να κατεβάσει από τον ιστότοπό της τη σελίδα που αφορά την κλιματική αλλαγή, στην οποία περιέχονται links για επιστημονικές έρευνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς και στοιχεία για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

«Αν κατέβει η σελίδα, θα εξαφανιστεί δουλειά χρόνων για την κλιματική αλλαγή», δήλωσε ένας εργαζόμενος στην ΥΠΠ, προσθέτοντας ότι κάποιοι συνάδελφοί του προσπαθούν να σώσουν κάποιες από τις πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα ή να πείσουν την κυβέρνηση Τραμπ να διατηρήσει ένα μέρος της.

Οι πηγές ζήτησαν να μην κατονομαστούν διότι δεν είχαν άδεια να μιλήσουν στον Τύπο.

Ο Ν.Τραμπ, αμφισβητεί (και ορθώς) την κλιματική αλλαγή, καθώς υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές έρευνες που θεωρούν ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή που να οφέιλεται στον άνθρωπο.

Η όποια αλλαγή λαμβάνει χώρα γιατί το κάνει ο πλανήτης. Άλλωστε εάν πήρχε τέτοια αύξηση στο διοξείδιο του άνθρακα θα έπρεπε να έχουμε άυξηση των δασών

Tags
Back to top button