Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Νετανιάχου απειλεί: "Η Χεζμπολάx διέπραξε σοβαρό λάθος" - Νέες αεροπορικές επιδρομές ισοπέδωσαν συνοικίες στη Βηρυτό (Βίντεο)

Οισραηλινός στρατός απαίτησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή από τους κατοίκους δυο συνοικιών νοτίου προαστίου της πρωτεύουσας του Λιβάνου, της Βηρυτού να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους, καθώς ετοιμάζεται να βομβαρδίσει δυο ακίνητα στα οποία βρίσκονται, κατ’ αυτόν, εγκαταστάσεις του κινήματος Χεζμπολάχ.

Τα συγκεκριμένα ακίνητα βρίσκονται στις συνοικίες Χαρέτ Χράικ και Χαντάθ, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός στην προειδοποίησή του προς τους πολίτες.

Ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), Αβιχάι Αντράι σε ανάρτησή του στο Χ παραθέτει χάρτη με τα δύο κτίρια που θα χτυπηθούν και σημειώνει πως: «Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ, εναντίον των οποίων θα επιχειρήσει ο Ισραηλινός Στρατός στο εγγύς μέλλον. Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως το κτίριο και τα παρακείμενα σε αυτό και να μείνετε μακριά από αυτά για απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων», αναφέρει.

Μετά τις εντολές εκκένωσης τοπικά μέσα ενημέρωσης του Λιαβάνου κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο αεροπορικές επιδρομές έπληξαν το νότιο προάστιο Νταχίγιεχ της Βηρυτού.

Τουλάχιστον μία από τις περιοχές που αποτέλεσαν στόχο της επίθεσης, η Χαντάθ, επλήγη από τα πλήγματα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 73 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στην πόλη Μπέιτ Λαχία της Γάζας

H πολιτική προστασία στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ότι ισραηλινός βομβαρδισμός σκότωσε τουλάχιστον 73 ανθρώπους στον τομέα Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου υπό πολιορκία, όπου διεξάγονται νέες επιχειρήσεις για την αποτροπή της ανασύνταξης μονάδων της Χαμάς, κατά τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Νωρίτερα χθες, εξαπολύθηκε drone εναντίον ιδιωτικής κατοικίας του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια (κεντρικά), πάντως ούτε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, ούτε η σύζυγός του βρίσκονταν εκεί, όπως διαβεβαίωσε το γραφείο του. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε από τη δική του πλευρά το βράδυ ότι η Χεζμπολά εξαπέλυσε τουλάχιστον 200 ρουκέτες ή/και drones από τον Λίβανο εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

Θα το κάνει! Απειλεί με αντίποινα ο Νετανιάχου για την επίθεση κοντά στο σπίτι του: Η Χεζμπολάχ θα πληρώσει "βαρύ τίμημα"

«Η Χεζμπολά, σύμμαχος του Ιράν, που προσπάθησε να με δολοφονήσει, εμένα και τη γυναίκα μου, διέπραξε σοβαρό λάθος», ανέφερε ο κ. Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του. «Λέω στους Ιρανούς και τους συμμάχους τους στον άξονα του κακού: οποιοσδήποτε αποπειράται να βλάψει τους πολίτες του Ισραήλ θα πληρώνει υψηλό τίμημα», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button