Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Μπενουά Αμόν ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από το Σοσιαλιστικό Κόμμα

Ο πρώην υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μπενουά Αμόν ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο υπηρετούσε τα τελευταία 30 χρόνια, δηλώνοντας ότι θέλει να αφοσιωθεί στην ανασυγκρότηση της αριστεράς με το «κίνημά του της 1ης Ιουλίου».

«Σήμερα αποφάσισα να αφήσω το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Αφήνω ένα κόμμα αλλά δεν παραιτούμαι από το σοσιαλιστικό ιδεώδες», δήλωσε ο Αμόν με την ευκαιρία της έναρξης του κινήματός του, μιλώντας από το 12ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενώπιον περίπου 11.000 ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, ο Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε όιτι αποχωρεί από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, αφού υποστήριξε τον Εμανουέλ Μακρόν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία και εξελέγη στην εκλογική περιφέρεια της Εσόν βουλευτής χωρίς την ετικέτα του PS.

Από κοινοβουλευτική πηγή έγινε ταυτόχρονα γνωστό ότι ο Μανουέλ Βαλς θα είναι βουλευτής συνεργαζόμενος με την κοινοβουλευτική ομάδα της προεδρικής πλειοψηφίας La Republique en Marche .

«Μία φάση της πολιτικής μου ζωής τελειώνει. Αποχωρώ από το Σοσιαλιστικό Κόμμα ή το Σοσιαλιστικό Κόμμα με εγκαταλείπει»,δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ.

«Δεν θα μετέχω σε μία κοινοβουλευτική ομάδα όπου υπάρχουν αμφισημίες, όπου δεν θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στις 4 Ιουλίου», πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κριστόφ Καστανέρ σχολίασε την είδηση της αποχώρησης Βαλς ως εξής: «Δεν εκπλήσσομαι».

Χωρίς να είναι επισήμως μέλος μίας κοινοβουλευτικής ομάδας, ένας συνεργαζόμενος βουλευτής απολαμβάνει τα προνόμια που δίνονται στα μέλη της ομάδας από τον κανονισμό της Βουλής, όπως είναι ο χρόνος ομιλίας κλπ.
 
 

Tags
Back to top button