Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε σε ομιλία στο Μιλάνο και «έφυγε» με μποναμά ... 3 εκ. δολάρια!

Κατά τρία εκατομμύρια πλουσιότερος έφυγε από διεθνές συνέδριο στο Μιλάνο της Ιταλίας ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ομπάμα παρέδωσε την εξουσία στον Ντόναλντ Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου και από τότε κάνει πραγματικά μια dolce vita καθώς κατά την διάρκεια παραμονής του στην γείτονα χώρα έμενε σε βίλα στην Τοσκάνη που η διανυκτέρευση κοστίζει μόνο … 20.000 δολάρια την βραδιά!

Στο πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, μετά τη λήξη της θητείας του, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή. 

Από το βήμα του συνεδρίου ο Ομπάμα ξεκαθάρισε ότι, για τα επόμενα δέκα χρόνια η προτεραιότητά του θα είναι η μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. 

«Δεν πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης είναι καταδικασμένος σε συνεχώς αυξανόμενες θερμοκρασίες», δήλωσε ο Ομπάμα στη διάρκεια της ομιλίας του και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτά είναι προβλήματα που προκλήθηκαν από τον άνθρωπο και μπορούν να λυθούν από τον άνθρωπο».  

Για να παρακολουθήσουν την ομιλία του, οι 3.500 συμμετέχοντες πλήρωσαν 850 ευρώ έκαστος. Ανάμεσά τους ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροαριστεράς Ματέο Ρέντσι, ο Σίλβιο Μπερουσκόνι και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες .

Σύμφωνα όμως με τους «Los Angeles Times», τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ομιλία του, δηλαδή 3 εκατομμύρια ευρώ, τα πήρε ο ίδιος ο Ομπάμα, και θα τα διαθέσει, όπως είπε, στο «ίδρυμα Obama» για την παγκόσμια πρόοδο.

Tags
Back to top button