Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Μεντβέντεφ εντυπωσιάστηκε τόσο από το γυαλιστερό φουλάρι του Τσίπρα που δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω του (φωτο)

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, σε επίσκεψη εργασίας και θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Σήμερα το πρωί ο κ. Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου. Εκεί του αποδόθηκαν τιμές από άγημα, ενώ  ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου

Μάλιστα, εκεί του επιφύλασσαν και μια έκπληξη δείτε (εδώ το βίντεο) καθώς κατά την αναχώρησή του η μπάντα έπαιζε το γνωστό τραγούδι της Μαρινέλλας (διασκευή από τον Ντέμη Ρούσσο) «Πάρτο Φεγγάρι και κάντο βέρα μου».  

Ακολούθως ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον κ. Μεντβέντεφ ο οποίος φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από το γυαλιστερό φουλάρι του Αλέξη Τσίπρα. Ο Ελληνας πρωθυπουργός προφανώς ως μη συνηθισμένος από το κρύο δεν έβγαλε το φουλάρι του ούτε στον εσωτερικό χώρο της ρωσικής πρωθυπουργικής κατοικίας με τον Ρώσο πρωθυπουργό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από το... φουλάρι του! 

Tags
Back to top button