Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

O μέγιστος David Lynch «σπάει» την μόστρα του στρατευμένου Χόλιγουντ: «Ο Τραμπ είναι ο σπουδαιότερος πρόεδρος»

O Nτέιβιντ Λιντς είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες που έχει δει ο πλανήτης και παρά το γεγονός ότι το σύστημα Χόλιγουν έχει στραφεί κατά του Ν.Τραμπ δεν φοβάται εκφράσει την γνώμη του και να πει ότι «ο Ν.Τραμπ είναι ηγέτης και ίσως ο σπουδαιότερος Αμερικανός πρόεδρος»

Προκάλεσε εγκεφαλικά φυσικά στο στρατευμένο κατά του Ν.Τραμπ, σύστημα των μίντια και των καλλιτεχνών και κυρίως διότι κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει για το έργο του.

Οι ταινίες του, με τη σουρεαλιστική παραδοξότητά τους και τις ονειρικές σκηνές τους για όποιον τις έχει δει τον έχουν μεταμορφώσει

Ταινίες όπως η «Ατίθαση Καρδιά», το «Mullholand Drive», η «Χαμένη Λεωφόρος» και το «Μπλε Βελούδο» αλλά και την μόνη μέχρι σήμερα κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργήματος του Φρανκ Χέμπερτ «Dune», μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας

Το Σάββατο, ο δημιουργός της εξαίσιας σειράς Twin Peaks είπε σε συνέντευξή του στον Guardian ότι πιστεύει πως ο Τραμπ μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό πρόεδρο, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, αλλά μου αρέσει πραγματικά η ελευθερία να κάνεις αυτό που θες. Ο Τραμπ μπορεί να γραφτεί στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προέδρους των ΗΠΑ επειδή ακριβώς έφερε τα πάνω κάτω. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον τύπο με έξυπνα επιχειρήματα», είπε ο Λιντς.

Όπως αποκάλυψε ο 72χρονος, στις εκλογές του 2016 είχε υποστηρίξει τον Μπέρνι Σάντερς στην διεκδίκηση για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Όταν τελικά κέρδισε το χρίσμα η Κλίντον, αποφάσισε να στηρίξει τον φιλελεύθερο υποψήφιο Γκάρι Τζόνσον. 

Αν και δεν σκοπεύει να ενταχθεί σύντομα στην ομάδα MAGA (Make America Great Again) των υποστηρικτών του Τραμπ, πιστεύει ότι η συνεισφορά του τωρινού Αμερικανού προέδρου μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πιο αποδοτικούς κυβερνήτες στο μέλλον. 

«Οι λεγόμενοι ηγέτες μας δεν μπορούν να πάνε μπροστά τη χώρα, είναι ανίκανοι να πετύχουν οτιδήποτε. Κάνουν σαν παιδιά. Ο Τραμπ το απέδειξε αυτό», κατέληξε ο Λιντς.

Η δήλωση Λιντς έχει μεγάλη σημασία, αρκεί να αναλογιστούμε πόσοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές εν πλήρη συντονισμό χυδαιολογούν κυριολεκτικά κατά του Αμερικανού προέδρου και της οικογενείας του.

Tags
Back to top button