Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μάρκος Σεφερλής κινείται νομικά κατά πάντων : "Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου" (Βίντεο)

Την δική του απάντηση για πρώτη φορά μετά τον «πόλεμο» που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης θέλησε να δώσει ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (21/9).

Ο γνωστός κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να κινηθεί νομικά για μια ακόμα φορά προς όλους εκείνους που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη του.

«Εννοείται ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπο μου για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος.

Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνετε όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του.

Άρα λοιπόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κινηθώ, για μια ακόμα φορά, νομικά όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη μου αλλά εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής για τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να προχωρήσει σε αγωγές.

 

Tags
Back to top button