Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο ΜακΓκρέγκορ αρνήθηκε να καταθεσει μηνύσεις σε αυτούς που τον χτύπησαν (βίντεο)

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις άνδρες που ανήκουν στο staff του Νουρμαγκομέντοφ και χτύπησαν τον McGregor μετά το τέλος του αγώνα για τον τίτλο του UFC, αφού ο Ιρλανδός αρνήθηκε να καταθέσει μηνύσεις και να συνεχίσει το θέμα!

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, ήταν αυτός που έκανε γνωστό ότι τρεις από τα μέλη του staff του Ρώσου πυγμάχου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα έχοντας συλληφθεί για τις πράξεις τους στο φινάλε του αγώνα, παρ' όλα αυτά, αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα, ήταν πως ο ΜακΚρέγκορ αρνήθηκε να καταθέσει μηνύσεις ή να τους απαγγελθούν κατηγορίες για τα χτυπήματα που του έφεραν, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί λήξαν το περιστατικό!

Tags
Back to top button