Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

O λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ματς με το Μαυροβούνιο…

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Η «επίσημη αγαπημένη» δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Μαυροβούνιο με 86-57.

Όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και γέννησε πολλά ερωτηματικά ήταν το γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε το παρών στο ΣΕΦ για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεδιάλυνε την κατάσταση και εξήγησε ακριβώς τι συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η εξήγηση του Βασίλη Σπανούλη

«Ο Γιάννης είναι λίγο άρρωστος, ανέβασε λίγο πυρετό και θεώρησα καλύτερο για να μην κολλήσει κανένας να μείνει στο σπίτι του και να έρθει αύριο στην προπόνηση.

Αύριο θα κάνει κανονικά προπόνηση και ο προγραμματισμός μας είναι να παίξει κάποια λεπτά με τις Μπαχάμες», είπε ο Βασίλης Σπανούλης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεδιαλύνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Έτσι από την στιγμή που θα προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες, λογικά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου.

Tags
Back to top button