Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χιονιάς «μαστιγώνει» τη Δυτική Ελλάδα- Πέφτουν στα οχήματα μεγάλα κομμάτια πάγου- Κλειστό ένα ρεύμα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (βίντεο)

Εκλεισε η διέλευση των οχημάτων στο ρεύμα από Πάτρα προς Αιτωλία της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Αυτό έγινε γιατί μεγάλα κομμάτια πάγου αποκολλούνται από τα καλώδια της Γέφυρας και πέφτουν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε οχήματα, ενώ ορατός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Έπειτα από πολλά χρόνια εκδηλώθηκε, σήμερα το πρωί, χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Πάτρας. Επίσης, χιόνι έπεσε και σε άλλες πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην Ηλεία. Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί στην ορεινή Ναυπακτία και σε ορεινές περιοχές της Ηλείας ενώ παντού επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Προβλήματα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, από το ύψος του Αιγίου μέχρι και την περιοχή του Ρίου, προκάλεσε η χιονόπτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή της Παναγοπούλας «δίπλωσε», λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, στην περιοχή Λαμπίρι, πάλι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπησαν της πορείας τους αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Χιόνισε στην πόλη του Αγρινίου. Δείτε τις εικόνες:

Όσον αφορά στα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, κλειστή είναι η διαδημοτική οδός από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινηθούν στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων – Διακόπτου (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών και Πριόλιθου), από τα Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο και από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ακράτας – Ζαρούχλας.

Στο μεταξύ, οι μηχανισμοί της περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε ετοιμότητα και εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται διαρκώς για να κρατούν τους δρόμους ανοικτούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrasTimes, agriniotimes,

Tags
Back to top button