Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O χιονιάς «Αριάδνη» έρχεται από την Ρωσία και βάζει την χώρα στην κατάψυξη (βίντεο)

Δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα και χιόνια ξανά και στην Αττική

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από τη Ρωσία με το όνομα «Αριάδνη», αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, με βροχές, χιόνια και θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα πληγούν περισσότερο ενώ σε όλη τη χώρα ο υδράργυρος θα πέσει 10 – 15 βαθμούς.

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από το βράδυ της Πέμπτης με ισχυρές βροχοπτώσεις. Σταδιακά και από τη βόρεια Ελλάδα θα ξεκινήσουν οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Στη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο θα το στρώσει ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Το κύμα ψύχους θα επεκταθεί σε όλη σχεδόν τη χώρα την Παρασκευή, η οποία αναμένεται να είναι η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα.

Ο χιονιάς θα επιμείνει όμως όλο το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, με τα φαινόμενα να υποχωρούν από την Τρίτη και μετά.

Tags
Back to top button