Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Καναδός Πρωθυπουργός παρελαύνει για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ (φωτο)

Ο Καναδός πρωθυπουργός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της χώρας του (που περιλαμβάνει λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς, τρανς, κουήρ και ίντερσεξ άτομα) συμμετέχοντας στο 40ο ετήσιo Pride Parade του Βανκούβερ, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην παρέλαση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στην πόλη, και αποτελεί την αποκορύφωση ενός προγράμματος εκδηλώσεων που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.

Ο Τζάστιν Τριντό είχε παρελάσει ξανά στο Gay Pride της πόλης το 2016, ωστόσο η απουσία του είχε γίνει αισθητή την περασμένη χρονιά. 

Θέλοντας να αποζημιώσει τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της πόλης, έσπευσε να φτάσει στο σημείο της παρέλασης αρκετές ώρες νωρίτερα πριν ξεκινήσει, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τον κόσμο. 

Μιλώντας στον Τύπο, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε την Κυριακή ότι, παρότι υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που χρειάζονται περισσότερη ανοχή απέναντι στην διαφορετικότητα, ο Καναδάς πρέπει να υπερβεί την ανοχή και να αγκαλιάσει με αγάπη τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Tags
Back to top button