Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ιβάνοφ επισκέφθηκε φυλάκια στα σύνορα με την Ελλάδα (φώτο)

Ο πρόεδρος, Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ιδιότητά του ως ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, επισκέφθηκε σήμερα φυλάκια στα νότια σύνορα της χώρας και πληροφορήθηκε ότι κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, ο στρατός εμπόδισε την προσπάθεια 3.300 λαθρομεταναστών που προέρχονταν από τη Μέση Ανατολή, να διασχίσουν τα σύνορα από την Ελλάδα, γράφουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Ο Ιβάνοφ επισκέφθηκε το προσωρινό κέντρο  διέλευσης στη Γευγελή, όπου ενημερώθηκε για το έργο των ανθρωπιστικών οργανώσεων και συναντήθηκε με μετανάστες που διαμένουν στο κέντρο διαμετακόμισης και συζήτησε μαζί τους για τις συνθήκες διαμονής τους, όπως αναφέρει το

Ο πρόεδρος Ιβάνοφ, συναντήθηκε και με τα μέλη της αστυνομίας  ξένων χωρών που συνδράμουν στο έργο  των εντόπιων δυνάμεων ασφαλείας για την παρεμπόδιση της εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα.

Εκτός από τη Γευγελή, επισκέφθηκε και το φυλάκιο στη Βογδάντσα, όπως  και αυτό που βρίσκεται στη λίμνη Δοϊράνη.

Ενημερώθηκε  για την τρέχουσα κατάσταση, τις προκλήσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης στις απόπειρες παράνομων διελεύσεων των συνόρων από την Ελλάδα. 

Tags
Back to top button